Acrylnagels

Acryl is één van de meest gebruikte producten voor het verfraaien van nagels. Bij nagelverlenging met acryl wordt de nagel opgebouwd met een combinatie van acrylpoeder en vloeistof dat met een penseel op de nagel wordt aangebracht. Acryl droogt aan de lucht.

Uw natuurlijke nagels zijn de basis voor een mooie kunstnagel. Bij een nagelverlenging wordt er een vrije rand aan uw nagel gemaakt. Nagels kunnen verlengd worden d.m.v. een tip of een sjabloon. Een tip wordt op de nagel aangebracht om de gewenste lengte te bepalen. Daarna wordt acryl aangebracht dat uiteindelijk de stevigheid en vorm aan de nagel geeft. Bij de sjabloon techniek wordt het sjabloon tegen de nagel aangebracht waarop een vrije rand wordt gecreëerd met acryl.D054A727-CA88-4297-B27B-C378B8A9819F

Acryl is iets minder flexibel maar wel net zo sterk als gel.

FRENCH MANICURE
Acrylnagels kunnen worden aangebracht op twee manieren: French manicure en naturel. Bij een French Manicure is het nagelbed naturel of roze gekleurd en de vrije rand (krijt)wit. Dit effect kan met zowel acryl als gel gemaakt worden.

Kunstnagel behandelingen worden niet uitgevoerd bij personen jonger dan 18 jaar. Uiteraard ben je in de salon altijd welkom voor het verzorgen van je nagels en handen. Toestemming en aanwezigheid van een ouder/verzorger is vereist!