Gelnagels

Bent u niet tevreden met uw natuurlijke nagels? Net als acryl biedt gel vele mogelijkheden om uw nagels te verfraaien. Bij gelnagels wordt de nagel opgebouwd uit een dikke, stroperige gel die met een penseel op de nagels wordt aangebracht. Gelnagels harden uit door middel van UV-energie. U gaat hiervoor met uw handen in een speciale UV- of LED-lamp.  Naast de traditionel hardgel kunt u bij Salon Mata Hari nu ook kiezen voor de nieuwste generatie kunstnagelgel; Powergel van Magnetic Nail Design.

Uw natuurlijke nagels zijn de basis voor een mooie kunstnagel. Bij een nagelverlenging wordt er een vrije rand aan uw nagel gemaakt. Nagels kunnen verlengd worden d.m.v. een tip of een sjabloon. Een tip wordt op de nagel aangebracht om de gewenste lengte te bepalen. Daarna wordt de gel aangebracht, dat uiteindelijk de stevigheid en vorm aan de nagel geeft. Bij de sjabloon techniek wordt het sjabloon tegen de nagel aangebracht waarop een vrije rand wordt gecreëerd met gel.B1DB74E7-5230-484B-A91A-4706064E71A7

Gel is iets flexibeler dan, maar wel net zo sterk als acryl.

FRENCH MANICURE
Gelnagels kunnen worden aangebracht op twee manieren: French manicure en naturel. Bij een French Manicure is het nagelbed naturel of roze gekleurd en de vrije rand (krijt)wit. Dit effect kan met zowel acryl als gel gemaakt worden.

Kunstnagel behandelingen worden niet uitgevoerd bij personen jonger dan 18 jaar. Uiteraard ben je in de salon altijd welkom voor het verzorgen van je nagels en handen. Toestemming en aanwezigheid van een ouder/verzorger is vereist!