Manicure

Nog steeds wordt een manicurebehandeling vaak verward met het plaatsen van
kunstnagels. Echter, een manicure is een behandeling op zich, die zich richt op de verzorging van de handen en natuurlijke nagel.

Zowel de huid als de nagels hebben doorgaans flink te lijden. Denk aan het gebruik van schoonmaakmiddelen, zeep, 6AE678CC-AC07-4F6A-97F7-DB709DE4DF6Fveelvuldig handen wassen, de lagere luchtvochtigheid tijdens de koude wintermaanden enzovoort. De huid en nagels drogen sneller uit. Een schrale huid, kloofjes en nagels die sneller afbreken en splijten tot gevolg. Dit kunt u voorkomen door regelmatig uw handen en nagels goed te laten verzorgen.

Bij Salon Mata Hari kunt u terecht voor verschillende manicurebehandelingen. Tijdens uw manicurebehandeling wordt gebruik gemaakt van producten, afgestemd op de betreffende behandeling.

Het verzorgen en verwennen van uw handen start en eindigt natuurlijk niet alleen bij Salon Mata Hari. Ook thuis, op het werk en op reis kunt u uw handen en nagels verzorgen met de producten van bijv. Famous Names (o.a. Dadi’Oil en Dadi Lotion) en OPI. Het juiste product voor u is verkrijgbaar bij Salon Mata Hari.

BASIS MANICURE BRONS
De Basis Manicure BRONS is de klassieke basisbehandeling om uw eigen nagels en handen keurig en netjes te houden. Uw nagels worden gevijld en indien gewenst licht gepolijst, de nagelriemen worden verzorgd.  Tot slot wordt er een nagelriemolie en een hydraterende handcrème aangebracht.

KLEINE MANICURE ZILVER
Misschien kan de huid van uw handen en uw nagels een opkikker gebruiken? Verwen uzelf met de Kleine Manicure ZILVER. Net als bij de basisbehandeling worden uw nagels in vorm gevijld, indien gewenst gepolijst en de nagelriemen worden verzorgd. De handscrub verwijderd dode huidcellen en zorgt voor een diepgaande voeding van de huid. Het resultaat is een zijdezachte huid! Tot slot wordt nagelriemolie aangebracht en de huid wordt gerevitaliseerd door een voedende en vochtinbrengende handcrème.

LUXE MANICURE GOUD
Een pure verwennerij voor uw handen. Dat is de beste omschrijving voor Luxe Manicure GOUD. Tijdens deze luxe manicure worden uw nagels gevijld, indien gewenst gepolijst en de nagelriemen verzorgd. De scrub, soak en het masker uit de manicurelijn zijn geformuleerd met de beste natuurlijke extracten en etherische oliën die zorgen voor ontspanning en een gevoel van weldaad met een verfrissend werking voor lichaam en geest. De huid wordt verzacht, diepgaand gevoed en de elasticiteit van de huid wordt verbetert met als resultaat een zijdezachte jonger uitziende huid! De handscrub verwijderd dode huidcellen, de soak reinigt en verzacht de handen en het masker verfrist de huid. De manicure wordt afgesloten met het aanbrengen van nagelriemolie, een vochtinbrengende handcrème en blanke lak op uw nagels.

THE MENICURE
The MENicureBijzonder is het, dat er veelal gedacht wordt dat het bezoeken van een manicuresalon een dames aangelegenheid is. Mannenhanden hebben ook verzorging nodig! Er zijn tegenwoordig genoeg heren die er privé en tijdens hun werk representatief uit willen zien. Heren opgelet! Een manicurebehandeling speciaal voor de mannenhand: The MENicure! De nagels worden gevijld, indien gewenst gepolijst en de nagelriemen worden netjes verzorgd. De handen worden gescrubd. Uw behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een voedende nagelriemolie en handcrème.