Brush ‘n Love (BIAB)

De nieuwste generatie soakable gel van LoveNess, Brush ‘n Love.

Sublieme hechting en fantastische versteviging. Met recht kan gezegd worden dat Brush ‘n Love ‘dé Rolls-Royce’ is onder de soakable gels! 

Brush ‘n Love is een builder gel in een flesje. A Builder in a Bottle, ook wel BIAB genoemd.

Brush ‘n Love is voor veel klanten hét favoriete gel product om de natuurlijke nagel versteviging te bieden vergelijkbaar met een hard gel!

U kunt kiezen uit verschillende kleuren Brush ‘n Love. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een gelpolish kleur over de overlay met BIAB Brush ‘n Love.

Bij een overlay met Brush ‘n Love wordt de nagel opgebouwd met een romige gel dat met een penseel op de nagels wordt aangebracht. 

Brush ‘n Love hardt uit door middel van UV-energie. U gaat hiervoor met uw handen in een speciale UV- of LED-lamp. Deze lamp is veilig voor de huid en volledig onschadelijk voor de gezondheid!

Brush ‘n Love gels zijn volledig afweekbaar. Verwijderen met een vijl is dus niet nodig!

De flexibiliteit van Brush ‘n Love kan vergeleken worden met die van een hard gel. Brush ‘n Love is sterker dan Rubber Base en Brush on Fiber.

Nagelversteviging behandelingen worden niet uitgevoerd bij personen jonger dan 18 jaar. Uiteraard ben je in de salon altijd welkom voor het verzorgen van jouw nagels en handen. Toestemming en aanwezigheid van een ouder/verzorger is vereist!

(Kopieren of publiceren van teksten of afbeeldingen zonder toestemming van de auteur is niet toegestaan.)