Troubleshoot groepstraining

Trouble knock down!

Dé troubleshoot training voor Verin E-Gel (BiaB).

Je hebt al jouw producten, de UV/LED-lamp en de nagels van jouw klant geïnspecteerd en de applicatie stappen onder de loep genomen. En tóch kan je je vinger er maar niet op leggen waarom je bij sommige klanten hechtingsproblemen ervaart. En waarom is een dekkende kleur uiteindelijk niet dekkend? Kon er maar iemand live met je meekijken tijdens product applicatie…

Verin E-Gel is een prachtig product voor Natural Nail Treatments. Wij genieten van elke behandeling en onze salonklanten genieten weken lang van hun NNT set. Dat wil jij ook en wij willen dat ook voor jou!

Regelmatig geven we product systeem uitleg. Tijdens deze training kunnen wij je nogmaals uitleggen en laten zien hoe de producten gebruikt. Maar wat als we de rollen omdraaien? Nu mag jij ons laten zien hoe jij jouw klant behandelt. Laat ons jouw salon moves zien. Alles dat niet helemaal lekker gaat wordt gezien! Heb je vragen? Stel ze! Er staat een educator vlak achter je dus pak die kans! 

Let op! Dit is géén perfectie training! We gaan tijdens de les niet in op technieken voor het maken van een perfect afgewerkte set. Dit is een troubleshoot training. 

Model:
– Je werkt op een model. En je dient zelf voor een model te zorgen.
Het model mag geen (hobbymatige) nagelstyliste zijn. Blijkt zij dit wel te zijn dan betaalt zij ter plaatse het volledige bedrag van de training. Neem je toch graag een collega (hobby) nagelstyliste mee als model? Stel ons tenminste 1 week van tevoren op de hoogte, jouw model betaalt ter plaatste €35,- ex btw. maar mag zelf tijdens de les geen producten aanbrengen.
– De nagels van tenminste 1 hand zijn vrij van product.
– Géén nagelbijter.
– Géén probleem- of traumanagels.
– Géén kort nagelbed.
– De natuurlijke nagels hebben ten minste een kleine vrije rand. Hoe langer de vrij rand, hoe meer ruimte je hebt om te werken.
– Bereid de nagels niet voor vóór aanvang van de training. Nagelplaat voorbereiding voer je uit tijdens de les.
– Vertel je model dat er géén volledige set (10 nagels) wordt geplaatst. Bespreek dus de mogelijkheden om product te verwijderen of de set op een later tijdstip/andere dag af te maken.

Lokatie:
Beauty Artists
Ratelaar 40A
3434EW NIEUWEGEIN

Aanmelden: www.beautyartists.nl

(Account aanmaken verplicht)

Wanneer:
Je kunt kiezen uit 2 dagdelen.
Zaterdag 14 januari 2023 van 10.00 – 13.00 uur of van 14.00 – 17.00 uur.

Het aantal plaatsen is beperkt. De training gaat door bij tenminste 4 aanmeldingen per dagdeel. Jouw aanmelding is bevestigd na betaling. Bij te weinig aanmeldingen wordt de training verplaatst naar een ander dagdeel of datum.

Omdat voor deze training een externe docent wordt aangetrokken vindt er geen restitutie plaats wanneer je de training annuleert.

Prijs:
€75,- ex. btw.
Gereduceerd tarief van €59,- ex. btw bij aanmelden vóór 30 december 2022.

Inclusief:
Koffie, thee, frisdrank.
10% korting op Verin producten (de groothandel is geopend tijdens de lesdag).

Meenemen:

 • Producten (van prep tot top coat) en vloeistoffen
 • Vellentang / manicure schaartje
 • Cuticle pusher
 • Orange wood sticks
 • Vijlen (220/240 en 150/180 grit)
 • Sanding buffer (géén whiteblock)
 • Gel penselen (oval en fine liner/ NNT penseel)
 • Led-lamp
 • Verbruiksartikelen zoals nail wipes en handschoenen
 • Verin cuticle remover wanneer je geen e-manicure uitvoert
 • Pen en papier
  Facultatief:
 • E-file
 • E-file manicure bitjes