Acrylgel /RevoGel

Naast afweekbare gels, acryl en hard gel kunt u bij Salon Mata Hari nu ook kiezen voor acrylgel, één van de nieuwste generatie kunstnagel producten. 

Bij Salon Mata Hari wordt gewerkt met Revolutionary Gel van LoveNess. Ook wel RevoGel of ReVo genoemd. U heeft keuze uit meerdere kleuren RevoGel.

Bij een overlay met RevoGel wordt de nagel opgebouwd met een ietwat dikke, pasta achtig product dat met een spatel op de nagels wordt aangebracht en met een penseel wordt verdeeld op de nagels. RevoGel hardt uit onder invloed van UV-energie. U gaat hiervoor met uw handen in een speciale UV- of LED-lamp. Deze lamp is veilig voor de huid en volledig onschadelijk voor de gezondheid!

ReVo is niet afweekbaar. RevoGel overlays worden met een vijl van de nagel verwijderd. Uiteraard wordt er tijdens het verwijderen voor gezorgd dat de natuurlijke nagel niet tot zo min mogelijk geraakt wordt met de vijl!

RevoGel is minder flexibeler dan hard gel. RevoGel is net iets flexibeler dan acryl, maar wel net zo sterk als hard gel en acryl.

Nagelversteviging behandelingen worden niet uitgevoerd bij personen jonger dan 18 jaar. Uiteraard ben je in de salon altijd welkom voor het verzorgen van jouw nagels en handen. Toestemming en aanwezigheid van een ouder/verzorger is vereist!


(Kopieren of publiceren van teksten of afbeeldingen zonder toestemming van de auteur is niet toegestaan.)