BIAB

BiaB, dé trend op het gebied van natuurlijke nagel versteviging. BiaB staat voor Buildergel in a Bottle, een bouw gel in een flesje. 
BiaB is voor veel klanten één van de favoriete gel producten om de natuurlijke nagel versteviging te bieden.

U kunt kiezen uit meer dan 30 verschillende kleuren BiaB. Van nude tinten tot rood! Uiteraard kunt u ook kiezen voor een gelpolish kleur over de nagelversteviging met BiaB.

Bij een overlay met BiaB wordt de nagel opgebouwd met een romige gel dat met een penseel op de nagels wordt aangebracht. 

De gel hardt uit door middel van UV-energie. U gaat hiervoor met uw handen in een speciale UV- of LED-lamp. Deze lamp is veilig voor de huid en volledig onschadelijk voor de gezondheid!

BiaB is niet afweekbaar.

De flexibiliteit van Buildergels in a Bottle kan vergeleken worden met die van een hard gel. BiaB is veel sterker en harder dan Rubber Base of Fiber Base.

Nagelversteviging behandelingen worden niet uitgevoerd bij personen jonger dan 18 jaar. Uiteraard ben je in de salon altijd welkom voor het verzorgen van jouw nagels en handen. Toestemming en aanwezigheid van een ouder/verzorger is vereist!

(Kopieren of publiceren van teksten of afbeeldingen zonder toestemming van de auteur is niet toegestaan.)