Paraffinebehandeling

Ruwe paraffine is een natuurlijk bestanddeel van ruwe olie en bestaat uit pure koolwaterstofverbindingen. Gesmolten paraffine lijkt op gesmolten kaarsvet. De paraffine die gebruikt wordt in Salon Mata Hari is verrijkt met etherische oliën.

Voor wie is een paraffinebehandeling geschikt?
Paraffinebehandelingen zijn geschikt voor iedereen die haar/zijn handen wil verwennen! Deze behandeling stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel, verzacht de nagelriemen en heeft een positieve werking op de uiterlijke schoonheid van de huid. De hydraterende werking van de paraffine is direct zichtbaar na de behandeling.

Een dergelijke warmtebehandeling kan verlichting bieden bij reuma en pijnlijke, stijve spieren en gewrichten.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?
Nadat uw handen zijn gescrubt en er een verzorgende crème is aangebracht worden de handen een aantal keer kort achter elkaar in het paraffinebad met verwarmde paraffine gedompeld. De paraffine stolt wanneer u met uw handen uit het bad komt. Hierna worden uw handen ingepakt in een plastic zakje en een warmte handschoen. De paraffine trekt diep in de huid. Na een inwerktijd van ca. 10 tot 15 minuten wordt de paraffine verwijderd.

Na een paraffinepakking voelen uw handen weer glad en zijdezacht aan!
Zowel de paraffine als het paraffinebad van Therabath zijn van de hoogste kwaliteit.
Therabath paraffine