Rubber Base & Fiber Base

Rubber Base is een afweekbaar nagelproduct in gel vorm. Deze gel wordt vaak gebruikt om de natuurlijke nagel meer stevigheid te geven of een nagel te egaliseren. Rubber Base wordt vaak aangebracht onder gelpolish voor extra hechting. Ook wordt Rubber Base als hechtingslaag aangebracht onder bijv. hard gels, acrylgel en acryl.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren Rubber Base. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een gelpolish kleur over de overlay.

Bij een overlay met Rubber Base wordt de nagel opgebouwd met een stroperige gel dat met een penseel op de nagels wordt aangebracht. 
Rubber Base hardt uit onder invloed van UV-energie. U gaat hiervoor met uw handen in een speciale UV- of LED-lamp. Deze lamp is veilig voor de huid.

Rubber Base gels zijn volledig afweekbaar.

Rubber Base is een flexibele gel. Vergis u niet! Ondanks de flexibiliteit biedt Rubber Base de nagel (afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel) uitstekende versteviging!

Een iets minder flexibele variant van Rubber Base is Fiber Base.
U kunt kiezen uit verschillende kleuren Fiber Base. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een gelpolish kleur over de overlay.

Fiber Base is volledig afweekbaar.

Het verschil tussen Rubber Base en Fiber Base is dat aan de Fiber Base, cosmetisch verantwoorde, fiber vezeltjes is toegevoegd. Hierdoor is Fiber Base iets minder flexibel dan Rubber Base en kan de natuurlijke nagel meer versteviging geven als dat nodig is.

Nagelversteviging behandelingen worden niet uitgevoerd bij personen jonger dan 18 jaar. Uiteraard ben je in de salon altijd welkom voor het verzorgen van jouw nagels en handen. Toestemming en aanwezigheid van een ouder/verzorger is vereist!

(Kopieren of publiceren van teksten of afbeeldingen zonder toestemming van de auteur is niet toegestaan.)