Manicure

Nog steeds wordt een manicurebehandeling vaak verward met het plaatsen van
kunstnagels. Echter, een manicure is een behandeling op zich, die zich richt op de verzorging van de handen en natuurlijke nagel.

Zowel de huid als de nagels hebben doorgaans flink te lijden. Denk aan het gebruik van schoonmaakmiddelen, zeep, 6AE678CC-AC07-4F6A-97F7-DB709DE4DF6Fveelvuldig handen wassen en de lagere luchtvochtigheid tijdens de koude wintermaanden. Helaas hebben handen en nagels extra te lijden door het vele desinfecteren tijdens de corona pandemie. De huid en nagels drogen sneller uit. Een schrale huid, kloofjes en nagels die sneller afbreken, inscheuren en splijten tot gevolg. Dit kunt u voorkomen door regelmatig uw handen en nagels goed te laten verzorgen.

Bij Salon Mata Hari kunt u terecht voor vakkundige manicurebehandeling. Tijdens uw manicurebehandeling wordt gebruik gemaakt van de beste verzorgingsproducten voor de nagels en handen.

Het verzorgen en verwennen van uw handen start en eindigt natuurlijk niet alleen bij Salon Mata Hari. Ook thuis, op het werk en op reis kunt u uw handen en nagels verzorgen met de producten van o.a. Famous Names (o.a. Dadi’Oil en Dadi Lotion). Het juiste product voor u is verkrijgbaar bij Salon Mata Hari.

BASIS MANICURE
De basis manicure is de klassieke basisbehandeling om uw eigen nagels en handen keurig en netjes te houden. Uw nagels worden gevijld en indien gewenst licht gepolijst, de nagelriemen worden verzorgd.  Tot slot wordt er een nagelriemolie en een hydraterende handcrème aangebracht.

VAN BASIS MANICURE NAAR SPA MANICURE
Misschien kan de huid van uw handen en uw nagels een opkikker gebruiken? Of bent u toe aan een extra verwen of ontspanningsmoment? Breid de basis manicurebehandeling uit met een paraffinebehandeling of scrubhandmassage. Transformeer hiermee uw basis manicurebehandeling naar een heerlijk verwenbehandeling!

THE MENICURE
Bijzonder is het, dat er veelal gedacht wordt dat het bezoeken van een manicuresalon een dames aangelegenheid is. Mannenhanden hebben ook verzorging nodig! Er zijn tegenwoordig genoeg heren die er privé en tijdens hun werk representatief uit willen zien. Heren opgelet!
Een manicurebehandeling speciaal voor de mannenhand: The MENicure! De nagels worden gevijld, indien gewenst gepolijst en de nagelriemen worden netjes verzorgd. De handen worden gescrubd. Uw behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een voedende nagelriemolie en handcrème.The MENicure