Manicure

Nog steeds wordt een manicurebehandeling vaak verward met het plaatsen van
kunstnagels. Echter, een manicure is een behandeling op zich, die zich richt op de verzorging van de handen en natuurlijke nagel.

Zowel de huid als de nagels hebben doorgaans flink te lijden. Denk aan het gebruik van schoonmaakmiddelen, zeep, veelvuldig handen wassen en de lagere luchtvochtigheid tijdens de koude wintermaanden. De huid en nagels drogen sneller uit. Een schrale huid, kloofjes en nagels die sneller afbreken, inscheuren en splijten tot gevolg. Dit kunt u voorkomen door regelmatig uw handen en nagels goed te laten verzorgen.

Bij Salon Mata Hari kunt u terecht voor een vakkundige manicurebehandeling. Tijdens uw manicurebehandeling wordt gebruik gemaakt van de beste verzorgingsproducten voor de nagels en handen.

Het verzorgen en verwennen van uw handen start en eindigt natuurlijk niet alleen bij Salon Mata Hari. Ook thuis, op het werk en op reis kunt u uw handen en nagels verzorgen met de producten van o.a. OPI, Verin en Famous Names (o.a. Dadi’Oil en Dadi Lotion). Het juiste product voor u is verkrijgbaar bij Salon Mata Hari.

U kunt kiezen uit verschillende manicures en upgrades.

Al meer dan 12 jaar kan bij Salon Mata Hari gekozen worden voor The MENicure, een behandeling dat origineel speciaal samengesteld was voor de mannenhand. Kan er dan niet gekozen worden voor bijv. een spa manicure? Natuurlijk wel! Bij Salon Mata Hari is iedereen welkom voor elke behandeling! Kies altijd de behandeling die u prettig vindt.

BASIS MANICURE
De basis manicure is de klassieke basisbehandeling om uw eigen nagels en handen keurig en netjes te houden. Uw nagels worden gevijld en indien nodig, mogelijk en gewenst licht gepolijst. De nagelriemen worden verzorgd. Tot slot wordt er nagelriemolie en een handcrème aangebracht.

Upgrade de BASIS MANICURE!
Misschien kan de huid van uw handen en uw nagels een opkikker gebruiken? Of bent u toe aan een extra verwen of ontspanningsmoment? Breid de basis manicure uit met een paraffinebehandeling of scrubhandmassage. Transformeer hiermee uw basis manicure naar een heerlijke verwen behandeling!


Terug bij Salon Mata Hari! De Spa Manicure met OPI.

SPA MANICURE.
Vanaf april 2023 staat de spa manicure in een nieuw jasje op het behandelmenu. En wat voor een jasje! De OPI manicure producten zijn terug van weggeweest. Met trots gepresenteerd: de nieuwste OPI handverzorgingslijn Pro Spa!

OPI Pro Spa is ongetwijfeld de beste handverzorgingslijn die nu verkrijgbaar is. Omdat bij Salon Mata Hari alleen gewerkt wordt met de beste producten, konden deze producten niet ontbreken in het assortiment.

De spa manicure is een luxe manicure om uw eigen nagels en de huid van de handen ultiem te verzorgen en te hydrateren.

Uw nagels worden gevijld en indien nodig, mogelijk en gewenst licht gepolijst. De nagelriemen worden verzorgd met Pro Spa Exfoliating Cuticle Cream.
Twee vliegen in één klap, de handscrubmassage! Een professionele peeling specifiek voor de handen en een ontspannende massage in een. De zachte microkristallen in Pro Spa Micro-Exfoliating Hand Polish polijsten de huid van de handen op zeer milde maar effectieve wijze waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Dit zorgt o.a. voor een egale teint.
De volgende stap is het aanbrengen van Pro Spa Protective Hand Serum. Dit serum voedt de huid van de handen intensief en laat deze stralen. Pro Spa Protective Hand Serum laat een beschermende laag achter en helpt tekenen van veroudering te bestrijden. Terwijl dit serum wordt opgenomen door de huid worden de nagelriemen verzorgd met Pro Spa Nail & Cuticle Oil. Daarna wordt Pro Spa Protective Hand, Nail & Cuticle Cream in de huid van de handen en onderarmen gemasseerd.
Tenslotte wordt de spa manicure afgesloten met het aanbrengen van Pro Spa Moisture Bonding Ceramide Spray. Deze spray bevat ceramides. Ceramide is van nature te vinden in de huid. De productie van ceramides neemt in de loop der jaren af waardoor droge huid en rimpels kunnen ontstaan. De spray zorgt ervoor dat de verzorgende producten, die tijdens de behandeling zijn aangebracht, langer door de huid gedragen worden. Zo profiteert de huid (en u!) optimaal van alle voedende ingrediënten van OPI Pro Spa. Óók na enkele keren handen wassen!

Ervaar het zelf, maak een afspraak voor een Spa Manicure bij Salon Mata Hari.
Schaft u na afloop van de spa manicure tenminste 2 OPI Pro Spa producten aan, dan krijgt u 5% korting op uw productaankoop. (Niet geldig op lopende aanbiedingen.)

THE MENICURE
Bijzonder is het dat er veelal gedacht wordt dat het bezoeken van een manicuresalon alleen een dames aangelegenheid is. Mannenhanden hebben ook verzorging nodig! Er zijn tegenwoordig genoeg heren die er privé en tijdens hun werk representatief uit willen zien.
Heren opgelet! Een manicurebehandeling speciaal voor de mannenhand: The MENicure!
De nagels worden gevijld, indien nodig, mogelijk en gewenst gepolijst. De nagelriemen worden netjes verzorgd en de handen worden gescrubd. Uw behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een voedende nagelriemolie en handcrème.The MENicure