Gelpolish

8E58172C-0694-4D5D-8AA7-A17B06051A45Voor de drukke, hardwerkende en multitaskende moeder, huis- en zakenvrouw. Kortom, perfect voor iedere vrouw die graag perfect gelakte nagels heeft! Voor elke gelegenheid. Ideaal voor gelegenheden die langhoudende kleur vereist (bijvoorbeeld vakanties). In de salon kunt u kiezen uit de kleuren van de merken Verin, OPI en Rediershof.
Wachten tot de lak op uw nagels droog is behoort tot de verleden tijd! Gelpolish of gellak hardt uit onder invloed van UV-energie door gebruik te maken van een UV/LED lamp (10 seconden tot 2 minuten per lak laagje). Deze lamp is veilig voor de huid en volledig onschadelijk voor de gezondheid!

Zodra de behandeling is afgerond bent u ready to go met perfect gelakte nagels voor wel 2 tot 3 weken lang (afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel). Gelpolish is ideaal voor kortere natuurlijke nagels. Uiteraard kan dit systeem ook verwerkt worden op kunstnagels. Het gelpolish systeem is niet hetzelfde als kunstnagels. Met dit systeem worden uw nagels niet verlengd of verstevigd. Wel kan de gelpolish de natuurlijke nagel meer ondersteuning geven. Met andere woorden, gelpolish maakt de natuurlijke nagel iets minder flexibel waardoor het een verstevigend effect lijkt te geven. Is extra nagelversteviging of nagel egalisatie onder gelpolish gewenst of noodzakelijk, kies dan voor een lichte versteviging, of Natural  Nail Treatment, onder gelpolish.

Uniek aan het gelpolish systeem is dat het van de natuurlijke nagel te verwijderen is, zonder dat de conditie van de nagel achteruit gaat.2589D338-F053-4764-BB23-DF75E9548D82 Gelpolish is afweekbaar. Verwijderen met een vijl is dus niet nodig!

U heeft keuze uit meer dan 300 verschillende kleuren gelpolish!

BELANGRIJK OM TE WETEN!
U wordt geadviseerd uw nagels niet te vijlen tijdens het dragen van de gelpolish. De verzegeling van de top coat kan verbroken worden waardoor de gelpolish kan loslaten/afbrokkelen.

Gelpolish behandelingen worden niet uitgevoerd bij personen jonger dan 18 jaar. Uiteraard ben je in de salon altijd welkom voor het verzorgen van je nagels en handen. Toestemming en aanwezigheid van een ouder/verzorger is vereist!

(Kopieren of publiceren van teksten of afbeeldingen zonder toestemming van de auteur is niet toegestaan.)