Natural Nail Treatment / Nagelversteviging

Uw nagelspecialiste Amata van Straaten is gespecialiseerd in de verzorging van natuurlijke nagels. Naast haar werkzaamheden in de salon vervult zij de functie docent Natural Nail Treatment en Anatomie en Pathologie van de natuurlijke nagel. Al meer dan 200 nagelstylistes, in binnen- én buitenland, hebben haar trainingen gevolgd!

Een laagje kunstnagel product over de natuurlijke nagel, een overlay, kan zoveel voordelen hebben en is daarom ook razend populair! 

Wanneer een Natural Nail Treatment / overlay wordt geadviseerd of gekozen:

  • Om natuurlijke nagels te egaliseren. Bijv. onder gelpolish of nagellak. Applicatie van bijv. gelpolish ziet er veel strakker uit op een egale nagel.
  • Voor een betere hechting van gelpolish.
  • Om natuurlijke nagels te verstevigen omdat deze van nature niet sterk genoeg, te flexibel of broos zijn.
  • Ter ondersteuning tijdens IBX behandelingen.
  • Ter verfraaiing van beschadigde / trauma nagels.

Voor een Natural Nail Treatment (NNT) kunt u kiezen uit Rubber Base en Buildergel in a Bottle (BiaB). Voor overlays (nagelversteviging) kan ook gekozen worden uit hard gel en RevoGel (acrylgel). Op deze website vindt u de omschrijving van alle producten. Elk product heeft specifieke eigenschappen waardoor het mogelijk is dat niet elk product geschikt is voor uw nagels.

Er wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeur. Houdt u er rekening mee dat er een ander advies gegeven kan worden. Uw nagelstyliste houdt namelijk ook rekening met de conditie, lengte en flexibiliteit van de natuurlijke nagels. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat niet elk product geschikt is voor uw nagels. 

Salon Mata Hari werkt met de producten van de merken Verin en LoveNess om natuurlijke nagels te verstevigen.

(Kopieren of publiceren van teksten of afbeeldingen zonder toestemming van de auteur is niet toegestaan.)