Natural Nail Treatment (& NNT Strong Elite)

Uw nagelspecialiste Amata van Straaten is gespecialiseerd in de verzorging van natuurlijke nagels. Naast haar werkzaamheden in de salon vervult zij o.a. de functie van docent Natural Nail Treatment en Anatomie van de natuurlijke nagel. Vele nagelstylistes, in binnen- én buitenland, hebben haar trainingen gevolgd!

Een laagje kunstnagel product over de natuurlijke nagel, een overlay, kan zoveel voordelen hebben en is daarom ook razend populair! 

Wanneer een Natural Nail Treatment wordt geadviseerd of gekozen:

  • Om natuurlijke nagels te egaliseren. Bijv. onder gelpolish of nagellak. Applicatie van bijv. gelpolish ziet er veel strakker uit op een egale nagel.
  • Voor een betere hechting van gelpolish.
  • Om natuurlijke nagels te verstevigen omdat deze van nature niet sterk genoeg, te flexibel of broos zijn.
  • Ter ondersteuning tijdens IBX behandelingen.
  • Ter verfraaiing van beschadigde / trauma nagels.

Voor een Natural Nail Treatment (NNT) kunt u kiezen uit Rubber Base en Buildergel in a Bottle (BiaB). Voor overlays (nagelversteviging) kan ook gekozen worden uit hard gel en acrylgel. Op deze website vindt u alle omschrijvingen van beschikbare producten. Elk product heeft specifieke eigenschappen waardoor het mogelijk is dat niet elk product geschikt is voor uw nagels.

Er wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeur. Houdt u er rekening mee dat er een ander advies gegeven kan worden. Uw nagelstyliste houdt namelijk ook rekening met de conditie, lengte en flexibiliteit van de natuurlijke nagels. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat niet elk product of behandeling geschikt is voor uw nagels. 

Natural Nail Treatment Strong Elite

Wil je een echte glamoureuze ‘Instagram waardige’ NNT set? Maak dan een afspraak voor een Natural Nail Treatment Strong Elite! Prachtige shorties, slank van design maar ultra sterk!

Soms wordt voor NNT Strong Elite gekozen omdat de natuurlijke nagels vervormen zodra deze boven de vingertop uitgroeien. Deze randjes noemen we de vrije randen of Free edges. De vrije randen pinchen (knijpen) als het ware samen en lijken niet recht uit de zijwallen te groeien. Niet altijd fraai om te zien en het kan soms zelfs pijnlijk zijn omdat de zijkanten van de vrije rand in de huid van de nagelwallen ‘snijden’.

Tijdens NNT Strong Elite wordt de vorm van de vrije randen gecorrigeerd. Zo krijgen alle nagels dezelfde vorm, die recht uit de zijwallen lijken te groeien maar de nagels blijven toch slank en dun. Het pijnlijke over-pinching effect wordt opgeheven én de nagels worden éxtra verstevigd!

Salon Mata Hari werkt met de producten van de merken Verin om natuurlijke nagels te verstevigen.

(Kopieren of publiceren van teksten of afbeeldingen zonder toestemming van de auteur is niet toegestaan.)